Airco monteur Amsterdam nodig?

U heeft een airco en deze airco heeft onderhoud nodig. Dan bent u op zoek naar een airco monteur. Jaspers-Alectric is de airco monteur Amsterdam. Maar als airco monteur kunnen wij u ook adviseren bij de aanschaf van een nieuwe airco. Uw huis, scholen, ziekenhuizen en kantoren zijn lekker koel met een airco. Als erkend airco monteur installeren wij airco’s en stellen ze in bedrijf. We leggen kabels en leidingen aan en plaatsen en monteren de buitenunits en binnenunits. Onze airco monteurs zijn zeer ervaren en testen uw airco grondig voordat deze wordt opgeleverd.

Waarom een airco monteur Amsterdam bij de aanschaf van een nieuwe airco?

Jaspers-Alectric biedt als airco monteur goed advies. Zo moet u er bij de aanschaf van een airco op letten dat de airco geluidsarm is. En dat de airco niet teveel energie verbruikt. Er zijn veel verschillende soorten airco’s. Onze merken zijn Airwell, Haier, Mitsubishi Electric en Panasonic. Samen met u rekent onze airco monteur uit hoe groot de ruimte is die u wilt koelen. Op basis daarvan kiezen we de geschikte airco.

Wat zijn de gevaren van slecht onderhoud?

Het is belangrijk uw airco regelmatig te laten controleren door een airco monteur. Bij voorkeur 1 keer per jaar. Tijdens het onderhoud worden de filters gecontroleerd en waar nodig vervangen. Ook wordt de condenswaterpomp gecontroleerd en gereinigd. We testen en stellen alle apparatuur af wat er voor zorgt dat uw airco langer meegaat en het energieverbruik op hetzelfde niveau houdt.

Bij airco’s zonder vernevelingssysteem is het gevaar van een legionella besmetting nihil. Maar toch kan het voorkomen dat de lucht die wordt aangezogen bacteriën of andere vervuilers bevatten die slecht zijn voor de longen. Of dat de condenswaterpomp onvoldoende werkt en er toch water blijft staan in de airco. Dat water kan besmet raken met vervelende gevolgen. Daarom is het belangrijk dat uw airco monteur jaarlijks uw airco controleert.

Jaspers-Alectric is dé airco monteur Amsterdam

Jaspers-Alectric is dé airco monteur Amsterdam. Jaspers-Alectric is een door Sterkin erkend installateur en wordt op reguliere basis geïnspecteerd. Veiligheid en kwaliteit worden op deze manier door Sterkin gewaarborgd en Jaspers-Alectric zorgt ervoor dat uw airco veilig en goed onderhouden wordt. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op!