Airco laten plaatsen Amsterdam? Nu is de tijd!

airco laten plaatsen AmsterdamEen airco laten plaatsen voor in huis of op kantoor in Amsterdam is deze zomer ook weer een goed idee. Laat daarom een airco plaatsen door Jaspers-Alectric uit Amsterdam. Niets is zo heerlijk als in een koel huis komen na een lange warme dag. Of juist lekker kunnen slapen omdat de slaapkamer lekker koel is. Maar natuurlijk ook op de werkplek is een airco zeer welkom. Geen warme vergaderingen meer of plakken aan je stoel omdat het kwik tot boven de 30 uitkomt.

Waarom een airco laten plaatsen?

Het plaatsen van een airco bestaat uit 2 fases: het ophangen van de apparatuur zoals beugels monteren, gaten boren en de leidingen doorvoeren en afdekken en het aansluiten door een gecertificeerd bedrijf zoals Jaspers-Alectric uit Amsterdam. De eerste fase zou u zelf kunnen uitvoeren middels onderstaand stappenplan. Maar het in bedrijf stellen van een airco valt onder de F-gassen verordening en moet uitgevoerd worden door een gecertificeerd bedrijf.

Stappenplan voor een airco plaatsen

  • Beugels plaatsen: bepaal de juiste plaats voor de binnenunit aan een vlakke wand. Plaats ook de ophangbeugel aan de buitenmuur. Zorg ervoor dat u waterpas werkt.
  • Binnenunit afmeten: hang de binnenunit even los aan de beugel en teken deze op de muur af. Er moet namelijk binnen de afgetekende hoek een gat voor de leidingen geboord worden.
  • Gat boren: zorg ervoor dat het gat groot genoeg is voor alle leidingen.
  • Leidingen doorvoeren: voer de leidingen, kabels en de condenswaterslang door het gat en klik de binnenunit vast op de beugel.
  • Buitenunit plaatsen: plaats de airco buitenunit net zoals de binnenunit ook op een vlakke wand. Het aansluiten van de binnenunit aan de buitenunit moet door een gecertificeerd bedrijf gebeuren.
  • In bedrijf stellen van de airco: Jaspers-Alectric uit Amsterdam sluit de binnenunit aan op de buitenunit en controleert de juiste werking van de airco. We voeren ook testen uit om te controleren of er geen lekken zijn.

Airco laten plaatsen Amsterdam door Jaspers-Alectric

Een airco laten plaatsen is minder kostbaar dan u denkt. Jaspers-Alectric uit Amsterdam is een door Sterkin erkend installateur en wordt op reguliere basis geïnspecteerd. Veiligheid en kwaliteit worden op deze manier door Sterkin gewaarborgd en Jaspers-Alectric zorgt ervoor dat uw airco veilig en goed geplaatst wordt. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op!