Mobiele airco Amsterdam

Snel een mobiele airco in Amsterdam? Jaspers Alectric heeft diverse oplossingen voor een mobiele airco. In de zomermaanden kan het snel warm worden in uw huis of op kantoor. Daarom is een mobiele airco een perfecte en snelle oplossing tegen de warmte. De mobiele airco is verplaatsbaar en is leverbaar met een afstandsbediening. Onze merken zijn Aircool en Qlima.

Soorten mobiele airco’s

Er zijn 2 soorten mobiele airco in onze winkel in Amsterdam te koop. Een monoblock of een splitsysteem. Bij monoblock mobiele airco’s wordt de warme lucht via een slang naar buiten afgevoerd. Een monoblock mobiele airco is daarom ook gemakkelijk te verplaatsen. Een splitsysteem, die zowel mobiel als vast is te verkrijgen, daarvan wordt het systeem wat het meeste geluid produceert buiten geplaatst. Een splitsysteem als mobiele airco levert meer koelvermogen.

De mobiele airco van Jaspers Alectric uit Amsterdam koelt en ontvochtigt. Maar deze mobiele airco’s kunnen ook alleen ventileren of bijwarmen.

Koelvermogen en energieverbruik mobiele airco

Bij het kopen van een mobiele airco is het belangrijk dat u let op het koelvermogen en energieverbruik. Namelijk hoe groter de ruimte is die u snel wilt koelen, hoe meer koelvermogen de mobiele airco moet hebben. Wanneer de zon op de ramen staat, heeft u ook een groter koelvermogen nodig. Het energieverbruik van een mobiele airco is van belang. U moet een zo zuinig mogelijke mobiele airco aanschaffen.

Installatie mobiele airco Amsterdam

De mobiele airco moet op een plek staan waar de slang naar buiten kan. Bijvoorbeeld naast een raam of een deur. Let op dat de kier naar buiten niet te groot wordt anders komt er toch weer snel warme lucht naar binnen. Een gordijn voor het raam met de slang naar buiten helpt dan om de warmte beter buiten te houden.

Heeft u direct behoefte aan verkoeling in uw huis met een mobiele airco? Neem dan snel contact met ons op! Of kom langs in onze winkel in Amsterdam.