CV onderhoud Amsterdam

U woont in Amsterdamof omstreken en uw CV heeft onderhoud nodig? Dan bent u bij Jaspers-Alectric aan het juiste adres! Bij ons kunt u namelijk zowel met een onderhoudsabonnement als met een losse afspraak CV onderhoud laten uitvoeren. Door uw CV ketel goed te laten onderhouden, is de kans op problemen met uw CV ketel vrij klein. Tijdens ons CV onderhoud maken we de brander en warmtewisselaar schoon en controleren de elektronica. Ook controleren we de afsluiters, ontluchters en de gaskraan. En we stellen de gastoevoer naar de brander af. Wat natuurlijk heel belangrijk is bij CV onderhoud in Amsterdam is dat de controle van afvoer van het rookgas wordt gedaan. We ontluchten de CV installatie en vullen het systeem zonodig bij.

Voordelen CV onderhoud Amsterdam

Wanneer u CV onderhoud nodig heeft, kunt u gebruik maken van ons onderhoudsabonnement. Tussentijdse storingen aan de CV worden binnen de normale werkuren vlot verholpen. Het arbeidsloon en voorrijkosten betaalt u niet! Wanneer we een onderdeel moeten vervangen, is dit niet in het onderhoudsabonnement inbegrepen om de kosten laag te houden. Wanneer we goed onderhoud uitvoeren, komt het namelijk bijna niet voor dat we een onderdeel van de CV ketel moeten vervangen.

Tips voor CV onderhoud Amsterdam

We hebben voor u ook nog tips om uw CV ketel in topconditie te houden zodat u kunt genieten van een comfortabele temperatuur in huis.

  • Wanneer u een tikkende verwarming heeft, moet u uw CV ontluchten. De geluiden uit de leidingen duiden namelijk op lucht. U kunt zelf de verwarming ontluchten met een ontluchtingssleuteltje. Begin bij de radiator die op het laagte punt in het huis is en werk dan naar boven.
  • Wanneer een radiator niet warm of niet volledig warm is, kan dit ook liggen aan lucht in de radiatoren of de buizen. Maar wanneer uw verwarming dan nog niet warm wordt, kan dit liggen aan de kraan van de radiator of toch aan de CV ketel.

Wanneer u heeft ontlucht en de radiator wordt nog niet warm, neem dan snel contact met ons op! We komen graag uw probleem verhelpen. Heeft u nog geen onderhoudscontract? Lees dan hier meer over onze voordelige tarieven.