Houtkachel kopen Amsterdam? Bij Jaspers-Alectric!

Wilt u graag een houtkachel kopen in Amsterdam? Let er dan op dat in uw huis wel een houtkachel geplaatst kan worden. Wanneer het niet mogelijk is om een pijp door het dak te maken, omdat u op een appartement in Amsterdam woont, is het niet mogelijk om een houtkachel te plaatsen. Kies dan voor een afvoerloze haard!

Bij wie kan ik een houtkachel kopen in Amsterdam? Bij Jaspers-Alectric!

U kunt bij Jaspers-Alectric in de showroom in Amsterdam komen kijken om een houtkachel te kopen. We hebben diverse mogelijkheden. Zoals een voorzethaard. Dit is een houtkachel die los in de kamer geplaatst wordt. Of in een inbouwhaard, die in de muur wordt ingebouwd. De houtkachels die wij leveren, zijn zowel open als gesloten. Zo kunt u kiezen of u het knapperen van het hout wilt horen of dat u liever kiest voor een gesloten systeem. Voor het kopen van een houtkachel in Amsterdam bent u dus van harte uitgenodigd om in onze showroom aan de 2e Hugo de Grootstraat nr 64.

Tips voor houtkachel kopen Amsterdam

Naast de controle of in uw huis wel een houtkachel geplaatst kan worden, zijn er nog veel meer tips waar u op moet letten als u een houtkachel wil kopen. De grootte van de kachel is ook belangrijk. Hoe groter de houtkachel is, hoe groter de ruimte is die de houtkachel kan verwarmen. Maar bij een te grote kachel wordt het snel te warm in de kamer. En de houtkachel krijgt dan te weinig zuurstof waardoor deze kan gaan roken. En dat is natuurlijk niet leuk voor de buurt. Omdat je in een grote stad als Amsterdam ook met uw buren rekening moet houden, is het belangrijk dus niet een te grote houtkachel te kopen.

Meer informatie over een houtkachel kopen in Amsterdam? Kom langs!

Heeft u na het lezen van onze tips over een houtkachel kopen in Amsterdam zin om eens te komen kijken naar de verschillende modellen en soorten? Kom dan gewoon langs in onze showroom in Amsterdam. We vertellen u graag alles wat u wilt weten over het kopen van een houtkachel.

Jaspers-Alectric BV
2e Hugo de Grootstraat 64
1052 LG Amsterdam West
T: 020-684 27 29