Klimaatsysteem kantoor en bedrijf

klimaatsysteem kantoorKlimaatsysteem | Uw kantoor of bedrijfsruimte kan tegenwoordig niet meer zonder een goed klimaatsysteem. De meest gehoorde klacht van werknemers gaat over het niet, of niet goed functioneren van het klimaatsysteem. Vooral op warme dagen kan het de arbeidsproductiviteit van iedereen op kantoor zeer negatief beïnvloeden. Vandaar dat een investering in een goed klimaatsysteem zichzelf op de lange duur terug zal betalen.

Welk klimaatsysteem is het juiste?

Het juiste klimaatsysteem hangt af van de omvang, ligging en het isolatieniveau van uw kantoor of bedrijfsruimte. Wij maken graag eens een inventarisatie van de ruimte en kunnen u vervolgens adviseren over de omvang van de installatie en eventuele andere maatregelen die genomen kunnen worden om de klimaatbeheersing optimaal te laten funcitoneren. Heeft u een soortgelijke vraag voor uw bedrijfspand? Neem in dat geval eens contact met ons op via ons bel mij terug-formulier. U wordt zo snel mogelijk benaderd door een van onze medewerkers.

Het klimaatsysteem van onze voorkeur

De grotere VRF systemen van Mitsubishi Heavy Industries zijn uitermate geschikt voor het koelen en/of verwarmen en ventileren van grotere gebouwen zoals hotels, winkels en kantoorpanden. Hoogstaande techniek en kwaliteit worden gecombineerd met een grote vrijheid qua individuele bedieningsmogelijkheden. De mogelijke combinatie met vloerverwarming maakt het systeem uitermate geschikt om toe te passen als hoofdverwarming.

Bent u geïnteresseerd in een klimaatsysteem?

Heeft u interesse in het aanschaffen en/of laten installeren van een klimaatsysteem? Dan helpt Jaspers Alectric u graag verder. Wilt u eerst wat meer informatie over ons en onze werkwijze, of wilt u uw opdracht graag doorspreken? Neem dan even contact met ons op. Wilt u direct een offerte aanvragen? Ga dan naar onze pagina offerte-aanvraag en vul de gevraagde gegevens in. We nemen naar aanleiding van uw offerte-aanvraag contact op als wij nog vragen van onze kant hebben en sturen u daarna graag een vrijblijvende offerte.