Inbouwhaarden

Bent u op zoek naar een mooie inbouwhaard? Kom dan de sfeer van onze mooie inbouwhaarden proeven in onze showroom in Amsterdam!

Inbouwhaarden

Inbouwhaarden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Wij kunnen de haarden bij u inbouwen in de wand, boezem of schouw. In onze showroom hebben we inbouwhaarden in open en gesloten uitvoering. Al onze inbouwhaarden zijn op aardgas en op propaan verkrijgbaar.

De voordelen van een inbouwhaard

Inbouwhaarden zijn niet voor niets zo populair, het staat namelijk prachtig in uw woning. Maar naast dat het veel sfeer in huis brengt, zijn er nog meer voordelen:

  • Op aardgas en propaan verkrijgbaar
  • Eenvoudig met één druk op de knop te laten branden
  • Geen last van rook of as
  • Prachtig ingebouwd in uw wand, boezem of schouw
  • Een sfeervol vlammenspel

Een houtkachel of conventionele openhaard bezorgd natuurlijk de typische geur van brandend hout in huis, dit heeft een inbouwhaard op aardgas of propaan niet. Maar dat zorgt er dus wel voor dat u geen last heeft van rook of as in uw huis en dat u de inbouwhaard met één druk op de knop kan laten branden. Als extra voordeel komt er nog bij dat een inbouwhaard op aardgas of propaan over het algemeen lagere stookkosten heeft dan een houtkachel of conventionele openhaard.

Inbouwhaarden van Jaspers Alectric BV

Bent u benieuwd naar onze inbouwhaarden? Kom dan gerust eens kijken in onze showroom in Amsterdam. Wij nemen graag de tijd voor u en kunnen u geheel vrijblijvend adviseren over de verschillende modellen. Ook voor het ontwerp en de inbouw en afwerking van de inbouw gashaard kunt u bij ons terecht. Wij werken met een vaste ploeg voor inbouw tot afbouw. Voor andere vragen of voor meer informatie over onze producten kunt u ons ook altijd telefonisch bereiken of via het contactformulier op onze website.

Bent u op zoek naar een mooie inbouwhaard? Dan verwelkomen wij u graag snel in onze showroom in Amsterdam! Ook voor andere soorten sfeerhaarden, verwarming en airco kunt u bij ons terecht.