Voorzethaarden

Kom de sfeer van onze prachtige voorzethaarden proeven in onze showroom in Amsterdam. Wij vertellen u graag alles over onze producten!

Voorzethaarden

We hebben voorzethaarden in veel verschillende soorten en maten. Deze sfeerhaarden kunnen in principe overal in uw huis geplaatst worden, en in tegenstelling tot inbouwhaarden staan deze haarden vrij, dus los van de wand. Onze voorzethaarden zijn verkrijgbaar in open en gesloten uitvoering en op aardgas of op propaan.

De voordelen van een voorzethaard

Voorzethaarden zijn prachtige eyecatchers voor uw woonkamer, daarbij brengen ze sfeer en warmte in huis. Deze sfeerhaarden zijn er in veel verschillende soorten en maten en daardoor zit er altijd wel een geschikt model voor u tussen. Maar er zijn nog meer voordelen van voorzethaarden:

  • Vrijstaande sfeerhaarden
  • Op aardgas of propaan
  • Geen last van rook of as
  • Vaak gemakkelijk te plaatsen
  • Met één druk op de knop te laten branden

Het voordeel van een voorzethaard ten opzichte van een inbouwhaard is daarbij natuurlijk dat deze vaak gemakkelijker te plaatsen is. Onze voorzethaarden zijn verkrijgbaar op aardgas of propaan, en dit scheelt vaak veel in de stookkosten ten opzichte van een houtkachel of conventionele openhaard.  Ook hebt u bij een voorzethaard geen last van rook of as in uw huis. Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunnen we u nog veel meer uitleg geven over de verschillende voordelen van onze sfeerhaarden.

Voorzethaarden van Jaspers Alectric BV

Wij verwelkomen u graag in onze showroom om de voorzethaarden te bekijken. Wij kunnen u dan de verschillende modellen laten zien en al uw vragen beantwoorden. Hebt u verder nog vragen of wilt u gewoon vrijblijvend advies? Dan kunt u natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen.

Bent u benieuwd naar onze voorzethaarden en wilt u kijken welke haard het beste in uw woonkamer zou passen? Kom dan snel naar onze showroom!